תהליך המחיקה מתבצע דרך הגדרות האתר בלוח הבקרה שלך באמצעות תהליך הניהול המעודכן:
היכנס/י אל לוח הבקרה של האתר.
לחץ/י על הגדרות עבור האתר שברצונך להסיר.
בעמוד שנפתח, לחץ/י על ניהול ובחר/י מחיקה מהרשימה.
כאשר מופיע חלון האישור, לחץ/י על אישור כדי להשלים את הפעולה.
בלתי הפיך – לאחר מחיקת אתר, לא ניתן לשחזר אותו. הקפד/י לגבות טקסטים או תמונות חשובים לפני אישור המחיקה.
מנויים פעילים – אם לאתר שנמחק יש חבילת פרימיום פעילה או דומיין מחובר, מחיקת האתר אינה מבטלת אוטומטית את המנויים הללו. יש לנהל את הגדרות החיוב בנפרד.
דומיינים מחוברים – מחיקת האתר תשחרר תתי-דומיינים זמניים המשויכים אליו, אך דומיינים מותאמים אישית יישארו בחשבון שלך וניתן יהיה לחבר אותם לאתר אחר בהמשך.
לוח בקרה מסודר – מחיקת אתרי טיוטה ישנים או לא בשימוש היא דרך טובה לשמור על לוח הבקרה מאורגן וממוקד בפרויקטים הפעילים שלך.
מחיקה בשוגג – אם יוצא לך למחוק אתרים לעיתים קרובות כדי "להתחיל מחדש", מומלץ לשקול להשתמש בכלי השכפול במקום זאת, כדי לשמור תבנית בסיס לפני ביצוע שינויים ניסיוניים גדולים.