העברת אתר מאפשרת להעביר פרויקט מהחשבון שלך לחשבון של משתמש אחר. בין אם אתם מסיימים בנייה עבור לקוח או מארגנים מחדש את עומס העבודה של הצוות, כלי זה מבטיח שהאתר יהיה נגיש לאנשים הנכונים.
ההעברה מתבצעת מתוך פאנל ניהול האתר, באמצעות זרימת הניווט המעודכנת:
התחברו לחשבון שלכם ועברו ללוח הבקרה של האתר.
לחצו על הגדרות בתפריט הצד של האתר שברצונכם להעביר.
בחלק העליון של דף ההגדרות, אתרו את שם האתר, לחצו על ניהול ובחרו העברה מהתפריט הנפתח.
בחלון הקופץ, הזינו את כתובת האימייל של הנמען.
ניתן לבחור להישאר חבר צוות באתר לאחר השלמת ההעברה על‑ידי העברת האפשרות למצב מופעל.
לחצו על העבר אתר כדי להשלים את הפעולה.
דרישות מהנמען – לנמען חייב להיות חשבון משלו כדי לקבל את האתר.
דיוק בפרטים - ודאו שאתם מזינים את כתובת האימייל המדויקת של הנמען, כפי שהשתמש בה בעת ההרשמה לשירות.
שמירת תפקיד – הבחירה להישאר כחבר צוות שימושית אם עדיין תצטרכו לספק תמיכה טכנית או לבצע עדכוני תוכן עבור הלקוח לאחר שהוא יקבל בעלות על האתר.
אבטחה – מכיוון שהפעולה כעת מיידית וסופית, יש לוודא תמיד שכל המשימות הניהוליות (כגון בדיקות חיוב סופיות) הושלמו לפני שמפעילים את ההעברה.