כדי לאפשר לאחרים לראות את השינויים האחרונים שביצעת, עליך לפרסם את האתר.
שיתוף קישור לאתר בלי לפרסם אותו יציג את הגרסה האחרונה שפורסמה.
אין אפשרות לשתף קישור לאתר שלא פורסם.